Vantander

Rekrytointi

Haluatko liittyä tiimiin?

Vantanderin asiakaskunnan jatkuvan kasvun myötä olemme nyt avanneet haun kokeneelle sähköasentajalle, joka omaa kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja vahvan oma-aloitteisuuden. Haemme henkilöä, joka on erityisen omistautunut asiakaspalveluun ja kykenee hoitamaan laaja-alaisia tehtäviä sisäsähköasennuksista huolto- ja kunnossapitotöihin sekä monipuolisiin projektitehtäviin.

Pääset työskentelemään monipuolisten ja haasteellisten sähköalan projektien parissa, ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti dynaamisessa työympäristössä. Odotamme sinun tuovan tiimiimme paitsi teknistä osaamista, myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun.

Sinulla on merkittävä rooli asiakastyytyväisyyden varmistamisessa ja Vantanderin maineen ylläpitämisessä korkealaatuisena palveluntarjoajana. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa ja kehittyä urallasi sähköalan ammattilaisena.

Edellytämme hakijalta sähkövoimatekniikan ammatillista koulutusta sekä vähintään vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työn luonteeseen kuuluu liikkuvuutta, mutta B-ajokortti ei ole välttämätön.

Lähetä hakemuksesi ja yhteydenottosi sähköpostitse osoitteeseen rekry@vantander.fi.