Vantander

Portfolio Categories: Palvelut

Palohälytysjärjestelmät

Vantander asensi asiakkaamme omaisuudelle uuden, luotettavan palohälytysjärjestelmän. Ammattitaitoinen asennuksemme varmistaa kodin turvallisuuden ja nopean reagoinnin mahdollisiin uhkiin.

Valaistussuunnittelu

Vantander loi asiakkaamme omaisuudelle vaikuttavan valaistussuunnitelman. Ammattimainen suunnittelumme tarkkaan harkituilla valaistusratkaisuilla luo tilaan hienostuneen tunnelman.

Sähköhuoltotyö

Vantanderin asiantuntijat suorittivat suunnitellun tarkastuksen varmistaakseen, että kaikki toimii suunnitellusti asiakkaamme kodissa. Prosessin aikana havaittiin ei-kriittinen ongelma, joka korjattiin välittömästi. Vantander tarjoaa luotettavaa ja ennaltaehkäisevää palvelua varmistaen kodin...

Saneeraustyö

Vantanderin asiantuntijat suorittivat suunnitellun sähköverkon uudistuksen, ja prosessin aikana löydettiin kaksi kriittistä ongelmaa, jotka tiimimme ratkaisi nopeasti ja ammattitaitoisesti. Täsmällinen ja luotettava palvelumme varmistaa, että sähköverkkonne toimii optimaalisesti...

Latauspiste

Vantanderin ammattilaiset suorittivat moitteettomasti sähköauton latauspisteen asennuksen. Teknisesti pätevät ja huolelliset työntekijämme varmistivat, että latauspiste toimii optimaalisesti ja täyttää kaikki alan turvallisuusstandardit.

Aurinkopaneelit

Kuvassa on kiinteistön katto, johon on asennettu uusi aurinkopaneelijärjestelmä. Aurinkopaneelit peittävät suuren osan katosta, ja niiden asennus on ammattimaisesti suoritettu.